Home » , , , » Aventurile Tigrişorului (2000) dublat în română

Aventurile Tigrişorului (2000) dublat în română

Aventurile Tigrisorului 2000 Desene Animate Online Dublate in Limba Romana HD Gratis 720p Desene Disney The Tigger Movie

În filmul "The Tigger Movie" eroul Tigger îşi dă seama că suferă de singurătate. Deşi are prieteni minunaţi şi tânărul Roo este un prieten de nădejde, el începe să se gândească la faptul că trebuie să mai existe şi alţi tigri. Aceasta îl conduce pe Tigrul exuberant să se angajeze într-o călătorie în "Padurea de 100 de acri" pentru a-şi găsi familia sa uriaşă. Când căutarea sa se dovedeşte inutilă, prietenii lui Tigger încearcă să-l înveselească pretinzând că ei sunt familia sa şi-şi confecţionează costume de tigru. Acest lucru îl face pe Tigger să tânjească şi mai mult după familia lui şi plin de încăpăţânare se aventurează într-o furtună de zăpadă teribilă ca să-şi găsească rudele.

Pooh, Piglet, Rabbit, Roo şi Eeyore sunt îngrijorate şi formează un grup de căutare pentru a-l găsi. În sfârşit, inima lui Tigger îl readuce acasă şi îşi dă seama că familia lui a fost întotdeauna alături de el - prietenii care-l iubesc şi au grijă de el.
 
 

Server 1 - Dublat in Romana ( apasa aici pentru varianta pt. telefon/tableta )
 
 
Share this article :

Trimiteți un comentariu