Home » , , , , » The Santa Clause - Cine este Mos Craciun? (1994) online subtitrat

The Santa Clause - Cine este Mos Craciun? (1994) online subtitrat

The Santa Clause 1 1994 Desene Animate si Filme Online Subtitrate si Dublate in Limba Romana HD Gratis 720p Desene de Craciun Cine este Mos Craciun?

Un film care ar avea succes si la Polul Nord!
Copiii din lumea intreaga au dreptul sa se intrebe cine este Mos Craciun? Cum coboara el pe horn, in special cand nu ai soba? Cum viziteaza toate casele din lume intr-o singura noapte? Si cat de mare este sacul cu daruri pe care-l poarta in spate? Toate aceste intrebari, si inca multe altele isi gasesc raspunsul in comedia "Cine este Mos Craciun?" realizata de Studiourile Walt Disney Pictures.
Tim Allen este Scott Calvin, un tata divortat care are relatii destul de dificile cu fiul sau Charlie (Eric Lloyd) pana cand soarta il transforma in... Mos Craciun. Adevaratul Mos Craciun cade de pe acoperis si Scott imbraca hainele mosului. Cat ai clipi din ochi el si fiul sau ajung la Polul Nord unde-l intalnesc pe Bernard (David Krumholtz), spiridusul care-i spune ca exista o "clauza contractuala" care stipuleaza ca cel ce imbraca haina lui Mos Craciun capata toate responsabilitatile acestuia.
 
 
 
Server 1 - Subtitrat in Romana 
 
Share this article :

Trimiteți un comentariu