Home » , , , , » Barbie Star Light Adventure - Barbie în aventura spaţială (2016) online subtitrat

Barbie Star Light Adventure - Barbie în aventura spaţială (2016) online subtitrat

Barbie in Aventura Spatiala 2016 Desene Animate Online Dublate in Limba Romana HD Gratis 720p Desene cu Barbie Star Light Adventure Desene Barbie Noi 2016

Barbie este o prințesă cosmică care zboară cu nava ei spațială într-un univers îndepărtat, avându-l alături pe cățelușui ei devotat și adorabil, Pupcorn.Într-o zi, totul se schimbă, când strălucirea stelelor începe să pălească, și dansul lor prin univers să încetinească. Barbie pleacă, așadar, pe o nouă planetă minunată pentru a se alătura unei echipe speciale de salvare, cu o misiune extraordinară: să salveze stelele.Alături de noii ei prieteni vor face totul ca să salveze galaxia, și va trece prin cele mai nevăzute aventuri cu nava ei spațială. Barbie va descoperi că, dacă își ascultă inima, și dacă are alături prieteni buni cărora să le ceară ajutorul, ar putea deveni lidera pe care o așteaptă un întreg univers!
 
 
 

 
 
 
Server 1 - Momentan fara subtitrare ( momenta nu se gaseste dublat in romana ) Server 2 - Momentan fara subtitrare ( momenta nu se gaseste dublat in romana )
Share this article :

Trimiteți un comentariu