Home » , , » Scooby Doo! Aventuri: Harta Misterelor (2013) dublat în română

Scooby Doo! Aventuri: Harta Misterelor (2013) dublat în română

Scooby Doo Aventuri Harta Misterelor 2013 Desene Animate Online Dublate in Limba Romana HD Gratis 720p Desene cu Scooby Doo Adventures Mistery Map

Pregatiti-va pentru o noua aventura plina de surprize cu Scooby-Doo! si Gasca asa cum nu i-ati mai vazut niciodata! Indragitii nostri prieteni sunt acum starurile unui film original cu papusi! Ceea ce parea sa fie o noapte obisnuita pentru faimosul catel pofticios si pentru Shaggy – adica infulecarea unei portii triple-extra-large de Scooby Snack-Pizza - se va transforma intr-o adevarata nebunie. Eroii nostri trebuie sa gaseasca Papagalul-Fantoma cu orice pret! Despre acesta, se spune ca poarta cu el o harta care arata locul unde este ascunsa comoara temutului pirat Gnarlybeard.
Scooby reuseste sa desluseasca secretele hartii si, in scurt timp, toti vor ajunge direct pe o corabie infricosatoare de pirati. Ruhroh! Ce va face Gnarlybeard ca sa isi apere prada? intreaga familie va fi vrajita cu adevarat de aceasta aventura plina de mister si voie buna!
 

 
 
 
Server 1 - Dublat in Romana 720p ( apasa pe "Watch Video" pentru a fi redirectionat catre video )
 
   
 
Server 2 - Dublat in Romana 720p 
 
Share this article :

Trimiteți un comentariu