Home » , » Prințul Egiptului (1998) online subtitrat

Prințul Egiptului (1998) online subtitrat

Printul Egiptului 1998 Desene Animate Online Dublate in Limba Romana si Online Subtitrate HD Gratis 720p The Prince of Egypt

Printul Egiptului, o superproductie animata, inspirata de binecunoscuta poveste a lui Moise este primul film de desene animate care are un erou biblic.
Intr-o zi, Faraonul Seti porunceste ca toti nou nascutii evrei sa fie inecati. O mama disperata isi pune pruncul intr-un cosulet si il lasa in apele unui rau sperand ca soarta va fi mai blanda cu el decat hainul conducator.
Micutul este gasit de regina si Moise, asa cum l-a botezat, este crescut ca fratele mostenitorului tronului, Ramses. Cei doi frati cresc in belsug si fericire pana cand, intr-o zi, Moise afla ca el a fost adoptat. Mai mult, el isi da seama de nefericirea celor din regatul pe care fratele sau urmeaza sa-l mosteneasca si sa-l conduca. Moise fuge din orasul cuprins de disperare. Dumnezeu ii apare lui Moise si ii da misiunea de a elibera poporul evreu si sa-l conduca intr-o tara unde curg miere si lapte. 
 
 
Server 1 - Online Subtitrat in Romana 720p ( nu se gaseste dublat in romana ) 
 
 
Server 2 - Online Subtitrat in Romana 720p 
 
Share this article :

Trimiteți un comentariu